Cutiuta GSM pentru copiat este, de departe, cel mai utilizat sistem de copiat atat in tara noastra cat si in restul Europei. Este un dispozitiv mic, de dimensiunea unei cutii de chibrituri, ce inglobeaza toata tehnologia necesara pentru ca tu sa poti comunica discret cu interlocutorul tau. Modalitatea de functionare este una ingenioasa si foarte simpla pentru utilizator. Cartela SIM cu numar de telefon se introduce in cutiuta gsm ca in orice telefon obisnuit. Interlocutorul apeleaza apoi numarul cartelei sim, ca si cand te-ar suna pe telefon. Dispozitivul este programat astfel incat sa raspunda singur la apel, astfel incat nu esti nevoit sa apesi pe niciun buton pentru a prelua apelul. Odata ce este stabilita legatura, puteti comunica in ambele sensuri, si tu il vei auzi pe el si el te poate auzi pe tine, cutiuta avand integrat un microfon ultra-sensibil.

Poate cel mai mare avantaj al cutiutei gsm este posibilitatea de reglare a volumului in casca, folosind butoanele dedicate de pe aparat, asa incat sa ai siguranta ca nu se va auzi nimic in exterior.

Un alt avantaj al acestui dispozitiv este functia SOS/RESET, ce are rolul de a intrerupe dispozitivul complet intr-o fractiune de secunda in cazul in care acest lucru este necesar.

Incarcarea completa a cutiutei gsm dureaza aproximativ 4 ore si se poate face atat dintr-un adaptor de priza usb cat si dintr-un laptop sau power bank (baterie externa). Autonomia cutiutei gsm este de aproximativ 6 ore de convorbire.

Suntem singurul magazin care iti trimite in pachet tot ce este nevoie pentru a utiliza sistemul din momentul in care primesti coletul de la curier. In pachet vei primi, pe langa cutiuta gsm si casca, atat baterii pentru casca japoneza cat si o cartela sim cu numar deja introdusa in cutiuta, cu codul PIN dezactivat. Vei scuti astfel timp pretios si te vei putea bucura de produs fara complicatii inutile. 


Instructiuni de utilizare

1. Introdu cartela SIM in cutiuta gsm, in pozitia indicata in video, nu inainte de a te asigura ca ai dezactivat codul PIN de la cartela. Cutiuta va veni de la noi cu cartela deja introdusa, cu codul PIN deja dezactivat.

2. Pune cutiuta de copiat la incarcat. In interior se va aprinde un led rosu ce va clipi intermitent. Incarca dispozitivul pana ce ledul ramane aprins, apoi il poti scoate de la incarcat. Timpul total de incarcare este de aproximativ 4 ore si variaza in functie de nivelul anterior al bateriei si de puterea incarcatorului.

3. Desurubeaza capacul castii de copiat si introdu in ea o baterie 337. Bateria se va introduce cu scrisul inspre capac. Insurubeaza capacul cu grija, fara a forta. Strangerea excesiva a capacului poate deteriora iremediabil casca! Introdu cu atentie casca in ureche si asigura-te ca nu se vede din exterior. Daca este nevoie, impinge casca mai adanc folosind degetul mic. 

4. Apasa scurt pe butonul SOS/RESET. Apoi apasa lung butonul ON/OFF de pe cutiuta gsm de copiat, pana cand vei auzi o melodie in casca. Ledul rosu va aprinde pentru cateva secunde apoi se va stinge. In acest moment cutiuta este pornita. Asteapta cateva momente pana cand dispozitivul se inregisreaza in retea.

5. Persoana de la capatul celalalt apeleaza numarul de telefon al cartelei din cutiuta. Aceasta va raspunde automat iar sunetul va fi transmis catre casca. Cu ajutorul microfonului aflat in orificiul de langa butonul SOS poti comunica si tu cu persoana respectiva.

6. Pentru a inchide dispozitivul, apasa lung butonul ON/OFF. In cazul unei urgente, poti intrerupe complet dispozitivul apasand pe butonul SOS/RESET.

In cazul in care apelul se intrerupe accidental, se apeleaza din nou numarul de telefon si cutiuta va raspunde din nou in mod automat.

Reglajul volumului se face folosind butoanele de volum de pe partea din spate a cutiutei. Ai in vedere ca distanta intre cutiuta si casca afecteaza volumul. Cu cat cutiuta este mai aproape de casca, cu atat se va auzi mai tare iar pe masura ce se indeparteaza se va auzi mai incet. Distanta optima intre cutiuta si casca este de 30-40cm.Specificatii tehnice

Dimensiunea cutiutei:
Dimensiunea microcastii:
Compatibilitate retele mobile: GSM 2G 900/1800MHz - Orange, Telekom, Vodafone
Autonomie cutiuta: pana la 6 ore
Autonomie microcasca: peste 10 ore
Timp de incarcare: 2-3 ore
Tip cartela: SIM
Tip mufa incarcare: microUSB


Continut pachet

Cutiuta GSM
Microcasca japoneza
Cablu microUSB pentru incarcare
Certificat de garantie

CADOU
5 baterii 337 pentru casca
cartela SIM cu numarIntrebari frecvente

I: Pot tine cutiuta gsm in buzunar la pantaloni?
R: Cutiuta se poate tine in buzunar la pantaloni, insa trebuie avut in vedere ca microfonul se afla pe cutiuta, asadar daca vrei sa discuti cu interlocutorul, trebuie sa tii cutiuta plasata undeva mai aproape de gura.


I: Casca se vede in ureche?
R: Casca nu se vede in ureche daca te uiti de la departare. La o verificare corporala atenta, de aproape, aceasta se va vedea.


I: Cat tine bateria?
R: Autonomia cutiutei gsm este de aproximativ 6 ore. Autonomia poate varia in functie de puterea semnalului in zona respectiva.


I: Se aude in exterior?
R: Nu. Sistemul este conceput in asa fel incat sunetul sa nu se auda in exterior. Poti regla volumul folosind butoanele dedicate astfel incat sa nu se auda nimic in afara.


I: Cutiuta functioneaza cu casti pe timpan?
R: Nu. Indiferent de ce afiseaza unii vanzatori pe alte magazine, acest model de cutiuta gsm nu va functiona optim cu castile cu microvibratii (casti pe timpan). Pentru o functionare optima impreuna cu casti pe timpan este necesara cutiuta gsm cu colier.


I: In ce retea functioneaza cutiuta? E decodata? Merge pe  Digi?
R: Cutiuta gsm functioneaza in orice retea 2G din lume cu frecventa de 900 sau 1800MHz. Cutiuta nu va functiona cu cartela de la Digi introudsa in ea insa poti fi apelat fara nicio problema de un utilizator Digi.


I: Poate suna ROALERT in timpul examenului?
R: Nu, dispozitivele noastre au dezactivat sistemul ROALERT din fabrica, acesta nu poate suna sub nicio forma.

Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fir

  • 390 lei


Optiuni:


Livrare gratuita oriunde in tara
Verificare colet la primire
Garantie 2 ani
100% multumit sau banii inapoi
Garantia celui mai mic pret

Produse asemănătoare