Cardul GSM pentru copiat model 2024 este un mic telefon mobil de dimensiunea unui card bancar, cu o grosime de numai 4.5mm, cu o carcasa ce nu da nimic de banuit din exterior. Cardul dispune chiar si de tastatura si display insa, pentru siguranta, acestea sunt ascunse sub stickerul de pe partea frontala. Dispozitivul poate fi plasat fara probleme intr-un portofel, in buzunarul pentru carduri. Fiind foarte subtire, cardul pentru copiat nu se vede deloc in buzunar sau pe sub haine.
Modalitatea de functionare este foarte simpla, operarea cardului gsm putand fiind fi facuta fara probleme chiar si de catre persoanele mai putin tehnice. Odata introdusa cartela in dispozitiv, tot ce trebuie sa faci este sa pornesti cardul de la butonul aflat langa mufa de incarcare iar apoi totul va functiona de la sine. Interlocutorul tau te va apela pe numarul de telefon al cartelei sim iar cardul va raspunde automat la apel, fara sa fie nevoie sa atingi nimic. Sunetul va fi apoi transmis direct catre casca din ureche iar multumita microfonului sensibil aflat pe card, persoana cealalta te va putea auzi si ea. Persoana respectiva te poate apela de la orice distanta, chiar si din alta tara, indiferent de numarul de km, la fel cum te-ar apela pe telefonul obisnuit.
Cardul GSM nu foloseste tehnologia Bluetooth, asadar nu este vizibil la o scanare din exterior. De asemenea, sistemul nu este detectabil de niciun sistem de supraveghere montat in salile de examen.
Cardul gsm este sistemul de copiat cu cea mai mare autonomie, aceasta putand ajunge pana la 6 ore de convorbire la o singura incarcare. Autonomia castii de copiat este de aproximativ 10 ore.

Suntem singurul magazin care iti trimite in pachet tot ce este nevoie pentru a utiliza sistemul din momentul in care primesti coletul de la curier. In pachet vei primi, pe langa cardul gsm si casca, atat baterii pentru casca japoneza cat si o cartela sim cu numar deja introdusa in dispozitiv, cu codul PIN dezactivat. Vei scuti astfel timp pretios si te vei putea bucura de produs fara complicatii inutile. 


Instructiuni de utilizare

1. Introdu cartela SIM in cardul de copiat, in pozitia indicata in video, nu inainte de a te asigura ca ai dezactivat codul PIN de la cartela. Cardul va veni de la noi cu cartela deja introdusa, cu codul PIN dezactivat.
2. Pune cardul gsm la incarcat. Prin orificul de pe fata dispozitivului vei observa indicatorul de baterie ce arata ca bateria se inarca. Timpul total de incarcare este de aproximativ 4 ore si variaza in functie de nivelul anterior al bateriei si de puterea incarcatorului.
3. Desurubeaza capacul castii de copiat si introdu in ea o baterie. Bateria se va introduce cu scrisul inspre capac. Insurubeaza capacul cu grija, fara a forta. Strangerea excesiva a capacului poate deteriora iremediabil casca! Introdu cu atentie casca in ureche si asigura-te ca nu se vede din exterior. Daca este nevoie, impinge casca mai adanc folosind degetul mic.
4. Gliseaza butonul de langa mufa de incarcare inspre mufa de incarcare. Asteapta cateva momente pana cand dispozitivul se inregisreaza in retea.
5. Persoana de la capatul celalalt apeleaza numarul de telefon al cartelei din cardul gsm. Aceasta va raspunde automat iar sunetul va fi transmis catre casca. Cu ajutorul microfonului aflat pe card poti comunica si tu cu persoana respectiva.
6. Pentru a inchide dispozitivul, gliseaza butonul de langa mufa de incarcare in partea opusa.

In cazul in care apelul se intrerupe accidental, se apeleaza din nou numarul de telefon si cardul va raspunde din nou in mod automat.

Reglajul volumului este posibil folosind tastatura cardului si un betisor metalic - vezi video. Aceasta metoda este mai complicata, insa poti regla foarte usor volumul marind sau micsorand distanta intre card si casca. Astfel, cu cat cardul este mai aproape de casca se va auzi mai tare, cu cat este mai departe se va auzi mai incet. Distanta optima intre card si casca este de 30-40cm.


Specificatii tehnice

Dimensiunea cardului:
Dimensiunea microcastii:
Compatibilitate retele mobile: GSM 2G 900/1800MHz - Orange, Telekom, Vodafone
Autonomie card: pana la 6 ore
Autonomie microcasca: peste 10 ore
Timp de incarcare: 3-4 ore
Tip cartela: SIM
Tip mufa incarcare: microUSB


Continut pachet

Cardul GSM
Microcasca japoneza
Cablu microUSB pentru incarcare
Certificat de garantie

CADOU

5 baterii 337 pentru casca
Cartela SIM cu numar


Intrebari frecvente

I: Pot tine cardul gsm in buzunar la pantaloni?
R: Cardul se poate tine in buzunar la pantaloni, insa trebuie avut in vedere ca microfonul se afla pe card, asadar daca vrei sa discuti cu interlocutorul, trebuie sa tii cardul plasat undeva mai aproape de gura.

I: Casca se vede in ureche?
R: Casca nu se vede in ureche daca te uiti de la departare. La o verificare corporala atenta, de aproape, aceasta se va vedea.

I: Cat tine bateria?
R: Autonomia cardului gsm este de peste 6 ore. Autonomia poate varia in functie de puterea semnalului in zona respectiva.

I: Se aude in exterior?
R: Nu. Sistemul este conceput in asa fel incat sunetul sa nu se auda in exterior. 

I: Cardul gsm functioneaza cu casti pe timpan?
R: Nu. Indiferent de ce afiseaza unii vanzatori pe alte magazine, acest model de card gsm nu va functiona optim cu castile cu microvibratii (casti pe timpan). Pentru o functionare optima impreuna cu casti pe timpan este necesara cutiuta gsm cu colier.

I: In ce retea functioneaza cardul? E decodat? Merge pe  Digi?
R: Cardul de copiat functioneaza in orice retea 2G din lume cu frecventa de 900 sau 1800MHz. Cardul nu va functiona cu cartela de la Digi introudsa in el insa poti fi apelat fara nicio problema de un utilizator Digi.

I: Poate suna ROALERT in timpul examenului?
R: Nu, dispozitivele noastre au dezactivat sistemul ROALERT din fabrica, acesta nu poate suna sub nicio forma.

Card GSM pentru copiat cu cartela sim si microcasca japoneza

  • 390 lei


Optiuni:


Livrare gratuita oriunde in tara
Verificare colet la primire
Garantie 2 ani
100% multumit sau banii inapoi
Garantia celui mai mic pret

Produse asemănătoare