Cum ar fi sa ai la dispozitie un pix obisnuit, cu care sa poti scrie dar cu care sa poti si comunica in timp real cu oricine din lume, ca si cand ai avea telefonul mobil la tine? Ceea ce parea de domeniul SF in urma cu doar cativa ani este acum posibil!

Pixul de copiat reprezinta cea mai avansata tehnologie in miniaturizarea sistemelor de copiat, avand dimensiunile unui stilou obisnuit ce nu va da nimic de banuit dar fiind capabil in acelasi timp sa receptioneze apeluri telefonice si sa transmita sunetul catre o microcasca. Pixul este dotat cu un microfon ultrasensibil prin intermediul caruia poti comunica si tu cu persoana care te apeleaza. 

Autonomia reala a pixului pentru copiat este de maxim 1 ora si 30 de minute de convorbire si variaza in functie de puterea semnalului in zona. In standby, pixul poate rezista pana la 300 de ore. Recomandam incarcarea completa a dispozitivului inainte de a fi folosit.

Autonomia bateriei din casca este de peste 10 ore. Odata descarcata, bateria se inlocuieste (nu este reincarcabila). Atentie: bateria de la casca se descarca din momentul in care este introdusa, chiar daca nu folosesti deloc casca. 

Pixul GSM functioneaza complet independent de telefonul mobil. Cartela SIM cu numar se introduce direct in pix, nefiind necesar ca telefonul sa se afle in apropiere - pixul in sine este un telefon in miniatura. Nu ai nevoie la tine decat de pix si de casca din ureche. Pixul raspunde automat la apel iar sunetul este transmis automat catre casca, fara sa fie nevoie sa apesi pe niciun buton. Persoana care te apeleaza poate fi oriunde, nu este necesar sa se afle in apropierea ta. Poti fi apelat chiar si din alta tara, exact la fel ca pe telefon. 


Instructiuni de utilizare

1. Desurubeaza pixul de la mijloc, de la inelul argintiu. In interior vei gasi slotul pentru cartela SIM si mufa de incarcare. Introdu cartela SIM in pix, in pozitia indicata in video, nu inainte de a te asigura ca ai dezactivat codul PIN de la cartela. Pixul va veni de la noi cu cartela deja introdusa, cu codul PIN deja dezactivat. Pixul functioneaza cu cartela nanoSIM, cea mai mica dimensiune.

2. Pune pixul de copiat la incarcat. In interior se va aprinde un led. Incarca pixul pana ce ledul se stinge, apoi il poti scoate de la incarcat. Timpul total de incarcare este de aproximativ 2 ore si variaza in functie de nivelul anterior al bateriei si de puterea incarcatorului.

3. Desurubeaza capacul castii de copiat si introdu in ea o baterie 337. Bateria se va introduce cu scrisul inspre capac. Insurubeaza capacul cu grija, fara a forta. Strangerea excesiva a capacului poate deteriora iremediabil casca! Introdu cu atentie casca in ureche si asigura-te ca nu se vede din exterior. Daca este nevoie, impinge casca mai adanc folosind degetul mic. 

4. Apasa lung butonul pixului de copiat, pana cand vei auzi o melodie in casca. Ledul se va aprinde pentru cateva secunde apoi se va stinge. In acest moment pixul este pornit. Asteapta cateva momente pana cand dispozitivul se inregisreaza in retea.

5. Persoana de la capatul celalalt apeleaza numarul de telefon al cartelei din pixul pentru copiat. Pixul va raspunde automat iar sunetul va fi transmis catre casca. Cu ajutorul microfonului aflat in orificiul de deasupra clipsului de prindere poti comunica si tu cu persoana respectiva.

6. Pentru a inchide apelul poti apasa scurt pe butonul pixului sau poti lasa persoana care te apeleaza sa inchida. In cazul in care apelul se intrerupe accidental, se apeleaza din nou numarul de telefon si pixul va raspunde din nou in mod automat.

Reglajul volumului nu este posibil din butoane, ca in cazul cutiutei gsm, insa poti regla foarte usor volumul marind sau micsorand distanta intre pix si casca. Astfel, cu cat pixul este mai aproape de casca se va auzi mai tare, cu cat este mai departe se va auzi mai incet. Distanta optima intre pix si casca este de 30-40cm.

Suntem singurul magazin care iti trimite in pachet tot ce este nevoie, gata de lucru, pentru a utiliza sistemul din momentul in care primesti coletul de la curier. In pachet vei primi, pe langa pixul de copiat, atat baterii pentru casca japoneza cat si o cartela sim cu numar deja introdusa in pix, cu codul PIN dezactivat. Vei scuti astfel timp pretios si te vei putea bucura de produs fara complicatii inutile. Specificatii tehnice

Dimensiunea pixului: 

Dimensiunea microcastii:

Compatibilitate retele mobile: GSM 2G 900/1800MHz - Orange, Telekom, Vodafone

Autonomie pix de copiat: pana la 90 de minute

Autonomie microcasca: peste 10 ore

Timp de incarcare: 50 de minute

Tip cartela: nanoSIM

Tip mufa incarcare: microUSBContinut pachet

Pixul de copiat

Microcasca japoneza

Cablu microUSB pentru incarcare

Certificat de garantie

CADOU

5 baterii 337 pentru casca

cartela SIM cu numarIntrebari frecvente

I: Pixul este gros? Nu se vede ca nu este un pix obisnuit?
R: Pixul are dimensiunea unui stilou obisnuit. Este, bineinteles, mai gros decat pixurile de unica folosinta de 1 leu dar nu are o dimensiune care sa dea de banuit. 


I: Casca se vede in ureche?
R: Casca nu se vede in ureche daca te uiti de la departare. La o verificare corporala atenta, de aproape, aceasta se va vedea.


I: Am auzit ca la pix nu prea tine bateria. E adevarat?
R: Din cauza dimensiunii reduse, pixul de copiat este sistemul cu cea mai mica durata de viata a bateriei. Autonomia este insa de aproximativ o ora si 30 de minute, fiind mai mult decat suficient pentru majoritatea utilizatorilor.


I: Se aude in exterior?
R: Nu. Pixul este conceput in asa fel incat sunetul sa nu se auda in exterior chiar daca nu exista butoane pentru reglarea volumului.


I: Se poate scrie cu pixul de copiat?
R: Da, pixul are si pasta si poate fi folosit pentru scris. Cand se termina, pasta poate fi inlocuita.


I: In ce retea functioneaza pixul? E codat? Merge pe Digi?
R: Pixul functioneaza in orice retea 2G din lume cu frecventa de 900 sau 1800MHz. Pixul nu va functiona cu cartela de la Digi introudsa in el insa poti fi apelat fara nicio problema de un utilizator Digi.


I: Poate suna ROALERT in timpul examenului?
R: Nu, dispozitivele noastre au dezactivat sistemul ROALERT din fabrica, acesta nu poate suna sub nicio forma.


Pix pentru copiat cu cartela SIM + casca de copiat fara fir

  • 390 lei


Optiuni:


Livrare gratuita oriunde in tara
Verificare colet la primire
Garantie 2 ani
100% multumit sau banii inapoi
Garantia celui mai mic pret

Produse asemănătoare