Cutiuta GSM pentru copiat este, de departe, cel mai utilizat sistem de copiat atat in tara noastra cat si in restul Europei. Este un dispozitiv mic, de dimensiunea unei cutii de chibrituri, ce inglobeaza toata tehnologia necesara pentru ca tu sa poti comunica discret cu interlocutorul tau. Modalitatea de functionare este una ingenioasa si foarte simpla pentru utilizator. Cartela SIM cu numar de telefon se introduce in cutiuta gsm ca in orice telefon obisnuit. Interlocutorul apeleaza apoi numarul cartelei sim, ca si cand te-ar suna pe telefon. Dispozitivul este programat astfel incat sa raspunda singur la apel, astfel incat nu esti nevoit sa apesi pe niciun buton pentru a prelua apelul. Odata ce este stabilita legatura, puteti comunica in ambele sensuri, si tu il vei auzi pe el si el te poate auzi pe tine, cutiuta avand integrat un microfon ultra-sensibil.

Varianta de cutiuta gsm cu casti pe timpan (cu microvibratii) este ideala pentru discretie maxima, atunci cand conditiile o cer iar supravegherea este foarte stricta. Principalul avantaj al castilor pe timpan este ca nu se vad in ureche nici macar la un control corporal amanuntit iar modul de functionare al acestora nu permite sa se auda in exterior absolut nimic chiar si cand volumul este setat la maxim.

Poate cel mai mare avantaj al cutiutei gsm este posibilitatea de reglare a volumului in casca, folosind butoanele dedicate de pe aparat, asa incat sa ai siguranta ca nu se va auzi nimic in exterior.

Un alt avantaj al acestui dispozitiv este functia SOS/RESET, ce are rolul de a intrerupe dispozitivul complet intr-o fractiune de secunda in cazul in care acest lucru este necesar.

Incarcarea completa a cutiutei gsm dureaza aproximativ 4 ore si se poate face atat dintr-un adaptor de priza usb cat si dintr-un laptop sau power bank (baterie externa). Autonomia cutiutei gsm este de aproximativ 6 ore de convorbire.

Suntem singurul magazin care iti trimite in pachet tot ce este nevoie pentru a utiliza sistemul din momentul in care primesti coletul de la curier. In pachet vei primi, pe langa cutiuta gsm si cele 5 casti pe timpan, o cartela sim cu numar deja introdusa in cutiuta, cu codul PIN dezactivat si stick magnetic pentru extragerea castilor din ureche. Vei scuti astfel timp pretios si te vei putea bucura de produs fara complicatii inutile. 


Instructiuni de utilizare

1. Introdu cartela SIM in cutiuta gsm, in pozitia indicata in video, nu inainte de a te asigura ca ai dezactivat codul PIN de la cartela. Cutiuta va veni de la noi cu cartela deja introdusa, cu codul PIN deja dezactivat.
2. Pune cutiuta de copiat la incarcat. In interior se va aprinde un led rosu ce va clipi intermitent. Incarca dispozitivul pana ce ledul ramane aprins, apoi il poti scoate de la incarcat. Timpul total de incarcare este de aproximativ 4 ore si variaza in functie de nivelul anterior al bateriei si de puterea incarcatorului.
3. Pune colierul in jurul gatului, bine asezat, astfel incat sa nu se vada. Recomandam o camasa cu guler sau un tricou polo pentru a evita sa se vada cablul. La nevoie, poti lipi cablul de piele cu banda de leucoplast. Introdu in ureche o casca magnetica, cat mai adanc se poate, apoi apleaca lateral capul si scutura usor urechea, pana cand casca va cadea pe timpan. In momentul in care casca atinge timpanul vei auzi o mica pocnitura. Atentie! In cazul in care casca nu atinge timpanul, nu vei auzi nimic. Asigura-te ca ai casca pozitionata pe timpan inainte de a face probe.
4. Apasa scurt pe butonul SOS/RESET. Apoi apasa lung butonul ON/OFF de pe cutiuta gsm de copiat, pana cand vei auzi o melodie in casca. Ledul rosu va aprinde pentru cateva secunde apoi se va stinge. In acest moment cutiuta este pornita. Asteapta cateva momente pana cand dispozitivul se inregisreaza in retea.
5. Persoana de la capatul celalalt apeleaza numarul de telefon al cartelei din cutiuta. Aceasta va raspunde automat iar sunetul va fi transmis catre casca. Cu ajutorul microfonului aflat in orificiul de langa butonul SOS poti comunica si tu cu persoana respectiva.
6. Pentru a inchide dispozitivul, apasa lung butonul ON/OFF. In cazul unei urgente, poti intrerupe complet dispozitivul apasand pe butonul SOS/RESET.
7. Pentru a extrage casca din ureche, apleaca usor capul intr-o parte si introdu betisorul magnetic in ureche, apoi scutura usor capul.

In cazul in care apelul se intrerupe accidental, se apeleaza din nou numarul de telefon si cutiuta va raspunde din nou in mod automat.

Reglajul volumului se face folosind butoanele de volum de pe partea din spate a cutiutei. Ai in vedere ca distanta intre colier si ureche afecteaza volumul. Cu cat colierul este mai aproape de ureche, cu atat se va auzi mai tare iar pe masura ce se indeparteaza se va auzi mai incet. Plaseaza colierul la gat sau pe umar pentru rezultate optime.

In cazul foarte putin probabil in care casca ramane in ureche si nu mai poate fi extrasa cu betisorul magnetic, cel mai important este sa nu intri in panica. Nu incerca sa introduci in ureche obiecte ascutite pentru a extrage casca (penseta, ace, surubelnita, etc). Incearca sa te speli in ureche cu putina apa calduta. Daca nici asa nu poti extrage casca, foloseste un spray de curatare de la farmacie. Repeta operatiunea de curatare de 3-4 ori. In 99% din cazuri, dupa curatarea cu spray casca se va desprinde. In cazul in care nici dupa curatarea urechii cu spray nu poti extrage casca, apeleaza la un medic pentru a rezolva situatia.Specificatii tehnice

Dimensiunea cutiutei:
Dimensiunea microcastii:
Compatibilitate retele mobile: GSM 2G 900/1800MHz - Orange, Telekom, Vodafone
Autonomie cutiuta: pana la 6 ore
Timp de incarcare: 2-3 ore
Tip mufa incarcare: microUSB


Continut pachet

Cutiuta GSM cu colier culoarea pielii
5 casti magnetice
Cablu microUSB pentru incarcare
Certificat de garantie

CADOU
cartela SIM cu numar
stick magnetic pentru extragerea castilor


Intrebari frecvente

I: Pot tine cutiuta gsm in alta parte decat la gat?
R: NU! Colierul functioneaza ca antena pentru casca si este obligatoriu sa fie pozitionat cat mai aproape de ureche.

I: Casca poate ramane blocata in ureche?
R: Da, exista o posibilitate foarte scazuta ca acea minuscula casca magnetica sa nu mai poata fi extrasa. Probabilitatea ca asta sa se intample este foarte mica si, de obicei, se rezolva cu un spray de curatare a urechii. 

I: Casca pe timpan se vede in ureche?
R: Nu. Castile cu microvibratii nu se vad in ureche sub nicio forma, chiar si la un control amanuntit. 

I: Cat tine bateria?
R: Autonomia cutiutei gsm este de aproximativ 6 ore. Autonomia poate varia in functie de puterea semnalului in zona respectiva.

I: Se aude in exterior?
R: Nu. Modul de functionare al castilor cu microvibratii face imposibila varianta de a se auzi in exterior. 

I: Cutiuta functioneaza fara colier? Se poate da jos colierul?
R: Nu. Colierul reprezinta antena cu care cutiuta emite semnal catre casca. In cazul in care elimini prin diverse metode acel colier, cutiuta va deveni inutilizabila iar garantia produsului se anuleaza.

I: In ce retea functioneaza cutiuta? E decodata? Merge pe  Digi?
R: Cutiuta gsm functioneaza in orice retea 2G din lume cu frecventa de 900 sau 1800MHz. Cutiuta nu va functiona cu cartela de la Digi introudsa in ea insa poti fi apelat fara nicio problema de un utilizator Digi.

I: Poate suna ROALERT in timpul examenului?
R: Nu, dispozitivele noastre au dezactivat sistemul ROALERT din fabrica, acesta nu poate suna sub nicio forma.

Cutiuta GSM cu microvibratii + casca pe timpan

  • 390 lei


Livrare gratuita oriunde in tara
Verificare colet la primire
Garantie 2 ani
100% multumit sau banii inapoi
Garantia celui mai mic pret

Produse asemănătoare