Dispozitivul de copiat de tip cheie auto GSM este un model relativ nou aparut pe piata ce inglobeaza toata tehnologia necesara pentru a comunica discret cu o alta persoana intr-o carcasa de cheie auto tip briceag. Sistemul functioneaza impreuna cu o microcasca japoneza. Este singurul sistem de copiat in afara de cutiuta gsm ce permite reglarea volumului in casca din butoane.

Modalitatea de functionare este una ingenioasa si foarte simpla pentru utilizator. Cartela cu numar de telefon, de tip microSIM, se introduce in cheia gsm ca in orice telefon obisnuit. Interlocutorul apeleaza apoi numarul cartelei sim, ca si cand te-ar suna pe telefon. Dispozitivul este programat astfel incat sa raspunda singur la apel, astfel incat nu esti nevoit sa apesi pe niciun buton pentru a prelua apelul. Odata ce este stabilita legatura, puteti comunica in ambele sensuri, si tu il vei auzi pe el si el te poate auzi pe tine, cheia avand integrata si un microfon ultra-sensibil. Nu este necesar sa ai telefonul la tine iar persoana care te apeleaza poate fi in orice locatie, indiferent de distanta, chiar si in alta tara.

 

Instructiuni de utilizare

1. Introdu cartela SIM in cheia gsm, in pozitia indicata in video, nu inainte de a te asigura ca ai dezactivat codul PIN de la cartela. Cheia va veni de la noi cu cartela deja introdusa, cu codul PIN deja dezactivat.
2. Pune cheia de copiat la incarcat. In interior se va aprinde un led rosu ce va clipi intermitent. Incarca dispozitivul pana ce ledul nu mai clipeste, apoi poti scoate de la incarcat. Timpul total de incarcare este de aproximativ 4 ore si variaza in functie de nivelul anterior al bateriei si de puterea incarcatorului.
3. Desurubeaza capacul castii de copiat si introdu in ea o baterie 337 din pachet. Bateria se va introduce cu scrisul inspre capac. Insurubeaza capacul cu grija, fara a forta. Strangerea excesiva a capacului poate deteriora iremediabil casca! Introdu cu atentie casca in ureche si asigura-te ca nu se vede din exterior. Daca este nevoie, impinge casca mai adanc folosind degetul mic.
4. Apasa lung pe butonul de jos, cu lacatul deschis, timp de aproximativ 8 secounde, pana cand vei auzi o melodie in casca. Ledul rosu va aprinde pentru cateva secunde apoi se va stinge. In acest moment cheia este pornita. Asteapta cateva momente pana cand dispozitivul se inregisreaza in retea.
5. Persoana de la capatul celalalt apeleaza numarul de telefon al cartelei din cheia gsm. Aceasta va raspunde automat iar sunetul va fi transmis catre casca. Cu ajutorul microfonului aflat in orificiul de la mijlocul cheii poti comunica si tu cu persoana respectiva.
6. Pentru a inchide dispozitivul, apasa lung butonul de sus, cu lacatul inchis.

In cazul in care apelul se intrerupe accidental, se apeleaza din nou numarul de telefon si cutiuta va raspunde din nou in mod automat.

Reglajul volumului se face folosind butoanele de sus sau din mijloc de pe cheie. Ai in vedere ca distanta intre cheia gsm si casca afecteaza volumul. Cu cat cheia este mai aproape de casca, cu atat se va auzi mai tare iar pe masura ce se indeparteaza se va auzi mai incet. Distanta optima intre cheie si casca este de 30-40cm.


 

Specificatii tehnice

Dimensiunea cheii:

Dimensiunea microcastii:

Compatibilitate retele mobile: GSM 2G 900/1800MHz - Orange, Telekom, Vodafone

Autonomie cheie: pana la 4 ore

Autonomie microcasca: peste 10 ore

Timp de incarcare: 2-3 ore

Tip cartela: microSIM

Tip mufa incarcare: microUSB

 

Continut pachet

Cheia GSM

Microcasca japoneza

Cablu microUSB pentru incarcare

Certificat de garantie

CADOU

5 baterii 337 pentru casca

cartela SIM cu numar

 

Intrebari frecvente

I: Pot tine cheia gsm in buzunar la pantaloni?
R: Cheia se poate tine in buzunar la pantaloni, insa trebuie avut in vedere ca microfonul se afla pe cheie, asadar daca vrei sa discuti cu interlocutorul, trebuie sa o tii plasata undeva mai aproape de gura.

I: Casca se vede in ureche?
R: Casca nu se vede in ureche daca te uiti de la departare. La o verificare corporala atenta, de aproape, aceasta se va vedea. 

I: Cat tine bateria?
R: Autonomia cheii gsm pentru copiat este de aproximativ 4 ore. Autonomia poate varia in functie de puterea semnalului in zona respectiva.

I: Se aude in exterior?
R: Nu. Sistemul este conceput in asa fel incat sunetul sa nu se auda in exterior. Poti regla volumul folosind butoanele dedicate astfel incat sa nu se auda nimic in afara.

I: Cheia functioneaza cu casti pe timpan?
R: Nu. Indiferent de ce afiseaza unii vanzatori pe alte magazine, acest model de cheie gsm nu va functiona optim cu castile cu microvibratii (casti pe timpan). Pentru o functionare optima impreuna cu casti pe timpan este necesara cutiuta gsm cu colier.

I: In ce retea functioneaza cheia? E decodata? Merge pe Digi?
R: Cheia gsm functioneaza in orice retea 2G din lume cu frecventa de 900 sau 1800MHz. Dispozitivul nu va functiona cu cartela de la Digi introuds in el insa poti fi apelat fara nicio problema de un utilizator Digi. 

I: Poate suna ROALERT in timpul examenului?
R: Nu, dispozitivele noastre au dezactivat sistemul ROALERT din fabrica, acesta nu poate suna sub nicio forma.

Cheie auto GSM pentru copiat + microcasca fara fir

  • 390 lei


Optiuni:


Livrare gratuita oriunde in tara
Verificare colet la primire
Garantie 2 ani
100% multumit sau banii inapoi
Garantia celui mai mic pret

Produse asemănătoare